Jak neplýtvat jídlem a šetřit kapsu? Osvědčené rady a tipy
Mnoho průzkumů a statistických údajů o plýtvání jídlem nikoho nemůže potěšit. Jídlem prostě plýtváme ve velkém. Jak to ale udělat, abychom jídlo nevyhazovali? Podle agentury … Číst dále
Mnoho průzkumů a statistických údajů o plýtvání jídlem nikoho nemůže potěšit. Jídlem prostě plýtváme ve velkém. Jak to ale udělat, abychom jídlo nevyhazovali? Podle agentury … Číst dále
Společenský introvert si často povídá sama pro sebe, hodně naslouchá a zajímají jej osudy ostatních. Než ale řekne něco o sobě, hodně si to promyslí. … Číst dále
Problémy s usínáním a se spánkem trápí stále více lidí. Můžete je mít ze spousty různých důvodů. Možná i vy děláte stále stejné chyby dokola. Nedostatek … Číst dále
Pokud i v zimě rádi vyrážíte na výlet do přírody, podívejte se s námi, které zahrady stojí za to vidět i v zimě. Tato místa jsou krásná i … Číst dále
Poloha při usínání má velký vliv na zdraví. Hodně toho ale vypovídá i o naší povaze či partnerském vztahu. Spíte v jedné z nejčastěji se vyskytujících poloh? … Číst dále
Při přípravě vánočního cukroví klidně buďte konzervativní. Nesmí chybět vanilkové rohlíčky, medvědí tlapky a linecká kolečka. Průměrně pečou hospodyňky osm druhů cukroví a většinou pečou … Číst dále
Mnoho dívek a žen cítí mimořádný tlak módního průmyslu a médií na to, aby byly extrémně vyhublé. Tvrdí, že módní průmysl a média vytvářejí nedosažitelný … Číst dále
K životu potřebujeme energii a často už nevíme, kde ji vzít. Novinkou na trhu je MCT olej, který vám ji pomůže najít a pomůže vám i … Číst dále
Tuk na břiše není jen estetický problém. U žen je velké množství podkožního tuku na břiše spojeno se zvýšeným rizikem různých typů rakoviny. Často jej … Číst dále
O chia semíncích se hovoří stále častěji. Jejich příznivé účinky na náš organismus jsou úžasné. Jsou zdravé, lehce stravitelné a mají univerzální použití. Před konzumací … Číst dále
Cukr se v dnešní době vyskytuje snad všude a ve velkém množství. Mnohdy i tam, kde jej vůbec nečekáme. Podívejme se, v kterých v jídlech a potravinách … Číst dále